Thursday, June 15, 2006

International Business Sales Manager Oystershell



Oystershell is actief in onderzoek en productontwikkeling in gezondheidsproducten en ingrediënten voor voeding, cosmetica en parafarmacie. Daartoe behoren nutraceutica, cosmeceutica en
verzorgingsmiddelen. Oystershell is een internationaal erkend pionier op het vlak van wetenschappelijk onderzoek naar health claims voor niet-therapeutische consumentenproducten.
Om de jaarlijkse groei met 20% van onze New Product Development afdeling bij te benen, zoeken we op korte termijn een extra
International Business Sales Manager
Uw taak: De relatie met internationale key-accounts verzorgen. Uw klanten zijn middelgrote of multinationale marketinggerichte bedrijven die de ontwikkeling van nieuwe cosmetica, voedingssupplementen en parafarmaceutica deels uitbesteden.
-Aanboren van internationale markten en nieuwe productvoorstellen verkopen -De projectuitvoering begeleiden bij de klant tot en met de eerste productiebatch -Productinformatie vertalen naar de sales en marketing afdeling van de klant.
U bent van nature: -Commercieel ingesteld en werkt liefst op een business-to business niveau -Geïnteresseerd in gezondheid en hebt feeling met wetenschappelijke producten -Informeel en integer met zin voor verantwoordelijkheid -Op zoek naar duurzame (en soms langzame) opgebouwde relaties met klanten -Mobiel, alert en een geïnteresseerd wereldreiziger -Een sterk analytische geest. U hebt een open leerhouding en investeert in het leren van “technische bagage”
Opleiding: -Hogere opleiding in disciplines die verband houden met de job (wetenschappelijke autodidacten ook welkom) -Frans, Engels en MS Office op hoog professioneel niveau
Ons aanbod: -Aantrekkelijk financieel pakket, incl. extralegale voordelen, wagen, GSM, internet, enz... -Veel flexibiliteit en respect voor de combinatie werk, zelfontplooiing en gezin -Een jonge en kleurrijke equipe waar creatief ondernemen en pionieren het werkwoord is.
Interesse ? Stuur je CV en een kort bericht naar bart.rossel@oystershell.com of per adres: Booiebos 24, B-9031 Drongen

0 Comments:

Post a Comment

<< Home