Thursday, May 17, 2007

Business Unit Manager Vlaanderen - Gijbels - Belgium

Ons bouwbedrijf is opgesplitst in verschillende business units die ieder verantwoordelijk zijn voor het resultaat in hun regio. Voor onze business unit Vlaanderen (provincies Brabant, Oost -Vlaanderen en Zuidelijk Antwerpen) zoeken wij een Business Unit Manager.

Functieomschrijving:
Als leider van een business unit (BU) ben je verantwoordelijk voor het resultaat van je BU en word je beoordeeld op basis van de kwaliteit van de projecten en de klantentevredenheid. Een goed resultaat op ieder van deze criteria, kan je enkel behalen indien je je eigen team van bouwadviseurs, calculators, tekenaars en projectleiders, onderling goed laat samenwerken. Tegelijk draag je er zorg voor dat de samenwerking met de andere business units en ondersteunende diensten perfect verloopt.
Om tot goede resultaten te komen, is een strikte opvolging van de planning tijdens de voorbereiding van een project én tijdens de uitvoering ervan noodzakelijk.
Daarnaast zoek je samen met je team, maar ook met de directie en de ondersteunende diensten, steeds naar betere en efficiëntere oplossingen om de projecten vlotter of meer rendabel te laten verlopen.
De beheersing van de kosten tijdens het volledige verloop van de projecten, is een permanente bekommernis van een business unit manager. Beslissingen die je zelf of samen met je team neemt, moeten steeds in het belang van de klant en ons bedrijf zijn. Enkel op deze wijze kan je, samen met je team “alle bouwzorgen van de klant wegnemen”, want dàt is onze missie!
We mogen de klant enkel oplossingen en géén problemen aanreiken.

Profiel:
Voor deze uitdagende functie zoeken we een enthousiaste medewerker die met een ondernemende geest in een goed georganiseerde omgeving mee wil werken aan de toekomst van ons bedrijf. Als manager ben je in staat medewerkers te motiveren, en te laten zoeken naar oplossingen. Je bent positief ingesteld, je kan nauwgezet een planning of budget opvolgen en je hebt een passie voor het bouwen van hoog kwalitatieve gebouwen. Je bent pas tevreden van het resultaat als de klant onze prestaties als “uitstekend” omschrijft en je team een extra motivatie uit het project haalt voor de toekomst.

Past deze uitdaging bij jouw ambities en kwaliteiten? Heb je zin om mee te bouwen aan de toekomst van een bedrijf door zelf resultaatsverantwoordelijkheid te dragen? Is het leiden van een team in goede en moeilijke momenten een uitdaging voor jou?

Stuur je cv en motivatiebrief dan naar onze HR directeur Herman Verwimp. Je mag hem ook telefonisch contacteren op +32 89 819 100 of via email herman.verwimp@gijbels.be

0 Comments:

Post a Comment

<< Home