Wednesday, January 31, 2007

General Manager - Pilz - Belgium (Dutch version)

Over Pilz:
Pilz is wereldwijd toonaangevend in veilige industriële automatisering. Wereldwijd zijn er ca. 1100 medewerkers actief en brengen al vele jaren eigen innovatieve producten en diensten op de markt. Onze producten worden door duizenden klanten naar volle tevredenheid toegepast. De organisatie is succesvol door haar servicegerichtheid, de praktische oplossingen voor industriële veiligheidsvraagstukken en door de kennis van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van machineveiligheid. Pilz heeft hiermee een unieke positie verworven en heeft in de markt een uitstekende naam. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om de veiligheid binnen machines te waarborgen en de mens te beschermen tegen gevaar. Pilz is bekend door zijn veiligheidsbesturingen zoals de relais (PNOZ), de plc’s (PSS), de bussystemen (Safetybus P) e.d. maar Pilz levert tevens sensoren, visualiseringen en aandrijvingen.

Pilz België maakte tot op heden deel uit van Pilz Benelux en wordt door haar eigen succes nu zelfstandig. Hierdoor zijn wij op zoek naar een eigen general manager. Pilz België verzorgt de verkoop van alle producten van de moederorganisatie en heeft daarnaast een dynamische afdeling dienstverlening waar een professioneel team van consultants en engineers werkzaam is. Op de afdeling services voert een team van ingenieurs risico-analyses uit, verzorgen CE markeringen, lossen veiligheidsvraagstukken op, geven opleidingen etc. Kortom Pilz België staat voor veilige automatisering van A tot Z.


Uw functie:
Verantwoordelijk zijn voor de onderneming Pilz België (business-plan)
Sturing geven aan de organisatie en aan het managementteam
Directe rapportering aan Pilz GmbH
Strategische en operationele plannen opstellen en implementeren

U heeft:
- een diploma ingenieur ( burgerlijk/industrieel)
- adequate ervaring in strategische verkoop (producten/ projecten) binnen de industrie
- adequate management ervaring om een team van ca. 15 medewerkers te kunnen sturen.
- uitstekende kennis van de Nederlandse en Franse taal in woord en geschrift en goede kennis van de Duitse en/of Engelse taal
- strategisch inzicht
- ambitie om uzelf en de organisatie verder te doen laten groeien.

Wij bieden:
- een verantwoordelijke functie met ruimte voor initiatieven in een succesvolle en groeiende organisatie
- een aantrekkelijk loon
- een bedrijfswagen
- extra-legale voordelen

Als u de manager bent die zich aangetrokken voelt tot deze mooie uitdagende functie, nodigen wij u van harte uit om te solliciteren voor deze vacature.

Uw schriftelijke sollicitatie met degelijke motivatie per brief en CV mag u richten aan onze office manager Mevr. R. De Baerdemaeker.
Adres Pilz België : Bijenstraat 4, B-9051 Gent (Sint-Denijs –Westrem).
Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met de heer J. Tournois directeur Pilz Benelux (j.tournois@pilz.nl ).
U kunt ook veel informatie vinden op http://www.pilz.be

0 Comments:

Post a Comment

<< Home