Wednesday, May 16, 2007

ALGEMEEN DIRECTEUR - Belgium

DE STROOMLIJN CVBA is een pas opgericht filiaal van Eandis (onafhankelijk dienstverleningsbedrijf van de Vlaamse gemengde Distributie Netbeheerders van elektriciteit en aardgas) en TMVW (integraal waterbedrijf met verschillende servicelijnen zoals drink- en afvalwater). Vóór de creatie van De Stroomlijn deden de Vlaamse gemengde DNB’s en TMVW een beroep op N-ALLO, dat in 1999 werd opgericht in samenwerking met Electrabel. Door de toename van de vereisten voor de verzekering van de vrije concurrentie en om de neutraliteit binnen de geliberaliseerde markt verder te garanderen was een duidelijkere afbakening van de activiteiten nodig. Als contact center heeft De Stroomlijn als doelstelling het beantwoorden van klantenvragen m.b.t. de goederen en diensten van haar vennoten. De Stroomlijn stelt een 140-tal werknemers te werk op 3 verschillende locaties: Mechelen, Ieper en Gentbrugge.

Om de dagelijkse leiding op strategisch en operationeel niveau te verzekeren zijn we momenteel op zoek naar een (m/v)

ALGEMEEN DIRECTEUR
Ervaren operationeel manager met uitstekende leidinggevende capaciteiten

Functie

  • U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de strategie en het operationele beleid binnen De Stroomlijn. Dit behelst zowel de algemene leiding als het financieel- en personeelsbeleid.
  • Nadat u de werking van het contact center in de verschillende centra in kaart hebt gebracht, formuleert u een voorstel van strategisch beleidsplan dat de langetermijn- optimalisatie nastreeft.
  • U behartigt de belangen van het bedrijf in alle dienstverleningsovereenkomsten en u beheert de samenwerking met de verschillende partners.
  • U stelt jaarlijks een actieplan op en u neemt de leiding op zich voor de implementatie hiervan. U beheert de budgetten en behoudt het overzicht over de interne werking die u optimaliseert en verder uitbouwt.
  • U begeleidt, coördineert en motiveert de teams over de verschillende locaties heen. Coaching en ontwikkeling van de medewerkers naar een proactieve, klantgerichte en efficiënte aanpak is hierbij een belangrijke invalshoek.
  • U rapporteert rechtstreeks aan de Raad van Bestuur en de aandeelhouders.

Profiel

  • Met een universitaire of gelijkaardige opleiding als uitgangspunt, beschikt u over gedegen ervaring in een managementfunctie waar u ondermeer een bedrijfsstrategie implementeerde. Inzicht of ervaring met het afsluiten en beheren van dienstverleningsprojecten is wel belangrijk evenals affiniteit met de openbare nutssectoren. Kennis van het leiden en structureren van een dienstencenter is een extra troef, maar geen absolute vereiste.
  • Door uw persoonlijke uitstraling, uitgesproken visie en uitstekende kennis en ervaring bent u in staat een stevig leiderschap uit te bouwen op lange termijn.
  • U bent sterk analytisch ingesteld en u denkt in termen van kwaliteit en klanttevredenheid. Uw inzicht in administratieve processen garandeert een efficiënte werking.

Aanbod

  • Een autonome en uitdagende verantwoordelijkheid op niveau, binnen een evoluerende en brede omgeving.
  • Een competitief salarispakket met aantrekkelijke extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Bijkomende informatie:
Status: Voltijds, Onbeperkte duur


Contactinformatie
Bedrijf: DE STROOMLIJN CVBA
via Hudson De Witte & Morel
Contact: An Bels
Adres: Moutstraat 569000 Gent
België
E-mail: hrs.gent@hudson.com
Telefoon: +32 9 222 26 95
Fax: +32 9 221 23 55

0 Comments:

Post a Comment

<< Home